Агрокомплекс "ФЛОРА 62" се състои от:

- Административна част - в нея се помещават офисите на Управителите, както и офисите на отдел "Счетоводство", отдел - "Търговски", отдел - "Специалист-Агрономи". Тук се намира и модерен шоурум. В изложбената зала всички земеделски производители могат да видят и закупят необходимите им продукти за растителна защита, семена и торове, както и да се докоснат до всички новости в областта на Растителната защита. В нея всички клиенти могат да разчитат на висококвалифицирани и точни консултации, както и посещения на място – директно при клиента.

 

 

 

Складова част - агрокомплексът разполага с най-съвременна складова база, в която са изградени 6 специализирани склада (всеки от тях по 240 кв.м), които отговарят на всички Европейски изисквания и Европейски стандарти за съхранение на препарати за Растителна защита и минерални торове. Във всеки склад продуктите се съхраняват по група стоки. Притежава и най-модерните съоръжения за товаро-разтоварна дейност.

Фирмата разполага и със свободна складова площ, която дава под наем, както за съхранение на пестициди, така и за други стоки. Складовете са снабдени със сигнално-охранителна техника, пожарогасителна система и осигуряват всички необходими условия.   Copyright ©  FLORA-62, 2010    НачалоПродуктиМестоположение