Фирма “Флора 62” ООД е официален дистрибутор на зеленчуковите и технически семена на Синджента – България. Предлага широк спектър на хибридни семена за оранжерийно и открито производство - дългоплодни краставици, корнишони, дини, цветно зеле, домати, пипер и др. Хибридите на Синджента са надежни и конкурентни продукти на настоящия труден пазар. Устойчивостта им на болести и вируси дават възможност за сигурно и качествено производство с ниски разходи.

Освен семената на Синджента в търговските обекти на Флора 62 ООД се предлага широк спектър на зеленчукови хибриди на фирмите: Enza Zaden, Beio Zaden, Royal Sluis, Petoseed, Daenfeldt, Nunhems, Takii Seed, Seminis, Vilmorin, May Seed и др.

Флора 62 ООД притежава собствена хоби-серия зеленчукови семена, която включва популярни сортове домати, пипер, краставици, тиквички, моркови, зеле и др. За пакетажа много внимателно се подбират най-качествените семена под контрола на ИАСАС. Фирмата предлага на едро и на дребно голямо разнообразие на семена за цветя, тревни смеси, торфени субстрати, фуражна царевица, люцерна, детелина.

Целта на “Флора 62” ООД е да бъде в пряк контакт с клиентите си, за да отговори на техните изисквания в условията на динамично променящия се пазар.

СЕМЕНА НА СИНДЖЕНТА
предлагани от Флора 62:

 
 
СЕМЕНА ПОЛСКИ КУЛТУРИ
Слънчоглед
Царевица
Рапица
ЗЕЛЕНЧУКОВИ СЕМЕНА
Броколи
Дини
Домати
Едър супер домат Панекра F1
Карфиол
Корнишони
Краставици
Дългопл. Краставици Палермо F1
Лук
Моркови
Пъпеш
Патладжан
Пипер
Репички
Салати
Сладка царевица
Тиквички
Зеле
 

Фирма Флора 62 периодично обновява списъка с продуктите.