Торф КЛАСМАН и торфени субстрати ФЛОРАБЕЛА,
предлагани от “Флора 62” ООД:

ТОРФ KLASMANN
опаковка 200 литра

Субстрат с неутрално рН 6.0-6.5, финна фракция 0-5 мм, съдържание на НПК и микроелементи необходими за нормалното развитие на всички зеленчукови разсади и цветни култури.

 

ФЛОРАБЕЛА УНИВЕРСАЛ
опаковки 5, 10 и 20 литра

ФЛОРАБЕЛА УНИВЕРСАЛ торф е отговорът за перфектни резултати и осигурява пълно разнообразие! Осигурява оптималния баланс от важни хранителни и крайно необходими съставки за здравия растеж на растението. Това е най-добрият избор за засяване на семена в саксии, висящи кошници, прозоречни саксии, цветя на открито и всякакви видове зеленчуци.

ФЛОРАБЕЛА КОНТЕЙНЕРИ И ВИСЯЩИ
опаковка 20 литра

Растежът във висящи саксии и други съдове изисква специални умения и внимание към детайлите. ФЛОРАБЕЛА КОНТЕЙНЕРИ И ВИСЯЩИ ще ви помогне да постигнете тези важни умения за перфектни резултати. Основана е на специална рецепта, която съдържа минерал, богат на глина и всички хранителни вещества, необходими за растежа на здравото растение и специална, задържаща влагата структура, която забавя изсъхването (особено важна за кошници и сандъчета) в горещото лято. Подходяща за отглеждане на мушкато, сакъзчета, обички и други цъфтящи.

 

ФЛОРАБЕЛА ПАЛМИ И НЕЦЪФТЯЩИ
опаковка 20 литра

ФЛОРАБЕЛА ПАЛМИ И НЕЦЪФТЯЩИ е идеалната смес от компоненти за буйни зелени нецъфтящи растения и палми. Тази висококачествена почвена смес предполага оптимално балансирано съотношение вода/въздух за здрави и силни растения.

ФЛОРАБЕЛА РОДОДЕНДРОН
опаковка 20 литра

Растения с непоносимост към калциеви соли като азалия, рододендрон и топлолюбивите цветя не виреят добре другаде освен в киселинна тор или почва. Камелиите, магнолиите и много иглолистни растения се чувстват по същия начин. Флорабела Рододендрон е точния отговор: съдържа торф с кисело рН и малко количество елементи, които го правят идеален за растежа на всички киселиннолюбиви дървета, храсти и други растения.

 

ФЛОРАБЕЛА ОРХИДЕИ
опаковка 5 литра

Специален субстрат за отглеждане на орхидеи и други епифити. Съдържа висококачествени борови кори, които осигуряват добър дренаж и структура, предпазвайки растението от загниване на корените.

СУБСТРАТ СТАНДАРТ TS 3
опаковка 70 литра

Ново поколение субстрат СТАНДАРТ TS 3. Той се произвежда въз основа на 80% повече разграден, смлян бял торфен торф и 20% замразени черен торфен торф. С коригирано ниво на рН TS 3 е готов да се използва като иновативен продукт от професионални производители. - Без патогенни вредители по растенията, нематоди и гъбички. - Висок въздушен капацитет и порьозност, стабилна и фина структура.

- Отличен дренаж.
- Отличен воден капацитет, снабдява с вода за дълго време. - Допълнително комбинирани водоразтворим тор и микроелемент, добавени под формата на Radigen.
- Овлажняващият агент осигурява лесно и бързо омокряне. - Оптимална кълняемост и растеж на корените.

Употреба: Ново поколение торф за производство на млади растителни култури в модулни тави. Подходящ за автоматични машини за пълнене, не съдържащ влакна.